SÅ FUNKAR DET

HÄNGA IN ETT PLAGG ELLER EN ACCESSOAR:

För att sälja ett plagg trycker Du på knappen ”Häng in plagg”. Följ instruktionerna och när Du är klar ligger plagget ute till försäljning och/eller byte.

1. Det har visat sig att plagg som fotas på kropp eller docka säljs/byts tre gånger snabbare än kläder som hänger på galge och 10 gånger så fort som liggande plagg på golv eller säng.

2. Fota dina plagg i stående bilder, d.v.s. på högkant. Detta ger oftast ett mer proportionellt intryck än liggande bilder.

3. Plagg som fotats ur flera olika vinklar, gör det lättare att få ett helhetsintryck av plagget.

4. Lägg lite tid på bildtexten till plagget/accessoaren. Den som ska köpa/byta vill veta så mycket som möjligt om plagget som; märke, om storleken är stor eller liten, nypris, pris, inköpsår och slitage.

5. Se till att kategorisera ditt plagg/accessoar med hjälp av menyvalen så detaljerat som möjligt.

KÖP

Att genomföra ett köp gör Du genom att leta upp ett plagg eller en accessoar som du är intresserad av. Sen kontaktar Du säljaren via mail eller telefon för ett avslut. Mail och telefonuppgifter finner du bredvid plagget.

BYTE

När du hänger in ett nytt plagg får du välja om du vill sälja det eller om du är intresserad av att byta, eller både och. Under alla plagg som är tillgänglig för byte finns en knapp som heter bytesförfrågan. Klicka på den så får ägaren till plagget en uppgift att du är intresserad av ett byte. Den person som sedan fått Din bytesförfrågan kan därefter gå in och titta i din garderob om det finns något han/hon vill byta mot. Om så är fallet trycker denna person på knappen bytesförfrågan på ett eller flera av dina plagg och då får ni båda in bytet under bytesmatch i högra menyn. Sen är det bara att ni tar kontakt via mail eller telefon.

BETALNING

All betalning på sidan sker via Payson, ett av Sveriges största betalningsföretag. Betalar gör du efter att du hängt in dina plagg och det är jätteenkelt!

Du får välja det betalningssätt som passar dig bäst och när du gjort det så finns dina kläder inne på sidan.
Kostnaden för att hänga in plagg på Klädbyte.se är enligt nedan.

PRIS:
1 plagg 15kr
2 plagg 30kr
3 plagg 40kr
4 plagg 50kr
5 plagg 55kr
6 plagg 60kr
7 plagg 65kr
8 plagg 70kr
9 plagg 75kr
O.S.V