Material för kläder

Höstmode

När det här inlägget skrivs så är vi mitt uppe i sensommaren och är på god väg mot hösten. Många butiker har redan börjat sälja höstkläder. Ett exempel på en butik som säljer moderiktiga kläder för hösten är NA-KD – en populär butik som säljer kläder på nätet. Men det kan vara svårt att veta vilket mode det är som gäller i höst och i det här inlägget får du veta mer om det.

Färger

Alla årstider har sina särskilda färger. På våren vill vi klä oss i pastell och mot hösten vill vi gärna klä oss i mustiga färger. Det gäller även detta år. En färg som är särskilt trendig nu i höst är brun. Andra färger som garanterat kommer att fungera i höst är mörkgrön, vinröd, senapsgul, grå och beige. Med andra ord ska du välja kläder som matchar naturen som är ute på hösten.

Material

När vi börjar att gå mot kyligare tider behöver vi ha kläder i varmare material. Det finns till exempel en hel del mysiga tröjor som är stickade av värmande ull som du kan ha på dig i höst för att både hålla värmen och vara moderiktig.

Tunnare kläder

Men bara för att det är höst behöver det nödvändigtvis inte betyda att vi behöver klä oss täckande från topp till tå för att slippa frysa ihjäl när vi är utomhus. Än är det ett par månader till vintern. Därför ska du passa på att klä dig i tunnare plagg och ha ett värmande plagg över. Det är till exempel snyggt att klä sig i en klänning och ha en varm jacka över. Om det börjar bli kallt om benen kan bära strumpbyxor.

Accessoarer

Nu när vi har berättat en hel del om vilka kläder som är trendiga att bära i höst är det hög tid för oss att berätta lite om höstens accessoarer. Det är både snyggt och värmande att bära mössa och halsduk. Om du ännu inte är redo för vinterns tjocka accessoarer kan du till exempel välja att bära en tunnare halsduk. Andra exempel på accessoarer som är trendiga i höst är smycken. I höst är det trendigt att bära tjockare kedjor som halsband, gärna i guld eller i silver. Om du vill vara säker på att du är trendig ska du satsa på att bära smycken i guld och silver. Det går även bra att blanda guld- och silversmycken.

Skor

Sist ut har vi det som vi bär på fötterna: skorna. Under höstens mindre blöta dagar ska du satsa på att bära ett par snygga sneakers. Men sneakers är inte något du bör ha på dig när hösten och dess väta kommer då du riskerar att de blir leriga och i värsta fall förstörda. Då ska du istället satsa på ett par snygga kängor eller ett par härliga stövlar. Med rätt skor kan du ta din utstyrsel till nästa nivå.

Kommentarer inaktiverade för Höstmode
ashe