Material för kläder

Matcha jeansen för alla tillfällen

Det finns få plagg som är så älskade som just jeansen. Du kan faktiskt bära jeans vid (nästan) alla tillfällen. Det handlar bara om att matcha dem på rätt sätt.

Hitta dina jeans

För många är jeansen vardagsuniformen, både på jobbet, skolan och fritiden. De är snygga, hållbara och åldras på ett skönt sätt. Förutom att de vanligaste jeansfärgerna, blå och svart, är lättmatchade. När du köper jeans ska du utgå från din kroppsform. Det är också smart att satsa på bättre märken. Då sitter de bättre. Om du inte gillar att gå i affärer och testa kläder, speglarna i omklädningsrummen ger sällan en rättvis bild, så köper du online. Beställ, testa hemma i lugn och ro och skicka sedan tillbaka. Då hittar du lättare jeansen som du kommer att använda under flera år, vilket är bra för både plånboken och klimatet. Du hittar ett stort utbud av snygga jeans hos Åhléns som både har webbshop och fysiska butiker. Passa på när de har en härlig rabatt online, så kan du köpa flera par byxor.

Vardagsuniformen

Oavsett om du pluggar eller jobbar som läkare, så fungerar jeans som vardagsuniform. Det är smart att hitta överdelar som du både trivs i, som passar din kropp och som ger ett bra intryck. För många fungerar t-shirt eller munkjacka, medan andra bör satsa på blus, skjorta och blazer. Jeans som vardagsuniform kan innebära så oerhört mycket. Om du alltid vill se snygg ut är det smart att du hittar fem nyckelplagg att bära till byxorna. Då blir det även lättare att välja outfit på morgonen, utan att det blir samma eller liknande överdel hela tiden.

Fest, bröllop och begravningar

Jeans fungerar väldigt bra på fest. Du kan med fördel satsa på svarta byxor, särskilt kvällstid. Det ger ett annat intryck än de vanliga blå. Till fest passar ett par stuprörsjeans och en söt festtopp väldigt bra. Detsamma gäller om du ska på konsert. Kan du då bära jeans på bröllop? Nja. Det är kutym att klä upp sig för brudparets skull. Du kan bära älsklingsbyxorna vid många tillfällen, men på bröllop och begravningar bör du satsa på mindre “vardagskänsla”. Såvida inte brudparet skriver i inbjudan att ni kan bära kläder som ni känner er bekväma i.

Kommentarer inaktiverade för Matcha jeansen för alla tillfällen
ashe