Material för kläder

Matcha stilen med snygga bågar

Det finns hur många stilsäkra accessoarer som helst för den som vill komplettera sin look och lyfta den till nya nivåer. En accessoar som blir alltmer populär är glasögonen, oavsett om du verkligen behöver dem eller inte. Moderiktiga bågar som bara är till för människor med synfel är ett minne blott. Läsglasögon utan styrka är det ultimata komplementet för den som vill markera sin look. Här kan man ta ut svängarna rejält och leka med såväl dekoration och detaljrikedom som färger och former.

Het accessoar

Glasögonbågar är mångsidiga och kan både matcha stilen och skapa en effektfull och dramatisk brytning. Avskalade bågar ger en transparent look och låter kläderna tala, medan kantiga och markerade modeller kompletterar eller inspirerar. Färg- och formskalan bjuder på ett närmast oändligt utbud för den som vill vara retro eller ultramodern. Man kan experimentera med runda, ovala och kantiga modeller både i butik och hemifrån. En hel del glasögonbutiker erbjuder appar där man kan testa olika bågar både i datorn och mobilen. Det får ta tid att hitta och välja ut en personlig accessoar som passar till vardag och fest. Passa på att fynda flera olika läsglasögon hos GLAS som erbjuder miljövänliga, handgjorda och snygga bågar. Våga vara personlig och skaffa flera olika par för att öka variationsmöjligheterna.

Monokrom eller polykrom

Stilmässigt kan man välja att se ut i princip hur som helst. Ett par markerade, kantiga och svarta bågar kan till exempel skapa en mer monokrom look tillsammans med en svart kostym. Om man känner för att ta i lite och sticka ut kan man matcha mönstrade kläder med ett par vågade bågar med breda och färgstarka skalmar. Det hela kan naturligtvis göras ännu mer spännande med makeup. Många tror att det är slöseri med tid att sminka sig om man bär glasögon, men när glasögonen fungerar som en accessoar kan man ta av dem när man vill. Måste man ha dem på är det fullt möjligt att lägga en effektfull makeup som syns igenom. Det är dock viktigt att man väljer starkare färger eftersom pasteller gärna blir osynliga bakom glasögonen och försvinner. En makeup som är mer markerad syns bättre, Ett hett tips är även fylla i ögonbrynen vilket tillsammans med glasögonbågen ger en effektfull inramning.

Personlighet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Experimentera fritt med olika klädstilar som matchas med bågar i regnbågens alla färger. Glasögon kan berika din garderob och öka dina valmöjligheter. Tänk bara på att dina accessoarer ska matcha dig och inte spela huvudrollen i hela ensemblen. Med snygga bågar kan du vara dramatisk, diskret, cool eller koordinerad. Låt magkänsla och stilmedvetenhet guida dig rätt. Kameleonten ser till att ha många olika bågar att välja bland. Less is more gäller inte här.

Kommentarer inaktiverade för Matcha stilen med snygga bågar
ashe