Material för kläder

Välklädd i höst

Hösten närmar sig och du kanske har börjat föreställa dig livet utan shorts, kjol och en oöm hårknut på huvudet? Plötsligt känns semesterlooken passé och du börjar längta efter något mer rejält än gräsfläckar och jord under naglarna? Det kanske är dags för ett välgörande spa i hemmet eller borta samt en uppdatering av garderoben?

Experimentera med olika stilar

Oavsett om du arbetar i en bransch som har klädkod eller inte kan det vara skönt att markera hösten som en ny start. För många kommer denna årstid med nya löften och förhoppningsvis en känsla av att förändring är möjligt. Om du inte planerar att byta arbete eller börja studera kan små förändringar vara det som håller humöret uppe och visst är det väl alltid kul att experimentera med olika stilar och garderob till både fritid som jobb.

För dig som undrar vad du ska ha på dig på jobbet när semestern väl är slut finns det alltid några säkra kort. Skjortan är ett måste i såväl kvinna som mans garderob och räddar många “vad ska jag ha på mig morgnar”. Att kombinera den med ett par jeans eller skräddade byxor samt loafers ger ett välklätt intryck, oavsett om du väljer den mer lediga looken med jeans. Övriga säkra kort är pennkjolen, kavajen och bootsen men de har du redan koll på, fritiden kanske dock är klurigare?

Inspiration i överflöd

Tidningar och olika sajter på nätet listar ofta nya trender inom mode inför hösten. För modebranschen är den här årstiden den absolut viktigaste och det går inte att missa olika reportage från modehusen. Om du är osäker på vad som passar dig men ändå känner för en förändring är google ett bra verktyg i ditt byggande av en ny garderob för till hösten finns det ett överflöd av inspirationsbilder.

Det behöver inte heller vara hutlöst dyrt att uppdatera garderoben utan många stilar kan du stoppa i minnesbanken och plocka fram på exempelvis second hand. Det krävs lite tid och tålamod ibland men på en andrahandsbutik kan du göra mycket fina fynd som dessutom andas originalitet. För en mindre summa kan du vara höstsnygg och ekonomisk för visst finns det annat än kläder och större drömmar när förändring ofta hoppar eller smyger sig på sådär i augusti eller september?

savr kan du tryggt och smidigt med BankID börja månadsspara i fonder och enkelt få en överblick över din ekonomi. Precis som du investerar i en god start på hösten är det också en perfekt tid att kolla över din ekonomi och sparande. Om du drömmer om att renovera i hemmet eller ha en trygg buffert att kunna luta dig tillbaka mot är fonder en bra idé.

Hösten är på väg och förhoppningsvis som ett nytt ark där du ser över såväl garderob som privatekonomi.

Kommentarer inaktiverade för Välklädd i höst
ashe